5 alkalmas bérlet

Kedves Diákok és Szülők!

A SuliCenternél 5 alkalmas bérletek vásárolhatóak tanárainktól.


✌️ Új vagyok
Ha először veszed igénybe valamely tanárunk szolgáltatását, akkor az első próbaalkalom után tudod megvásárolni a bérletet, ha mindketten úgy döntötök, hogy szeretnétek folytatni a közös munkát. 
A próbaalkalom is beleszámít az 5 alkalmas bérletedbe.

*Ha úgy döntenél, hogy nem szeretnéd folytatni az adott tanárral a munkát, a próbaalkalom díját szükséges megtéríteni. 

🏍️ Régi motoros vagyok
Ha már vettél órákat az adott tanárunktól, de jelenleg nincs bérleted, akkor a oktatónk küldeni fog egy fizetési kérelmet az e-mail címedre, aminek megtérítése után aktívvá válik a bérleted.  

🎫 Ha rendelkezel bérlettel,
de az hamarosan lejár
A bérlet utolsó (ötödik) megtartott alkalmának napján az adott oktatónk automatikusan fog küldeni egy fizetési kérelmet az e-mail címedre, melyet rendezve aktívvá válik a következő bérleted.


 FONTOS INFORMÁCIÓK!

⏰❗ Időlimit
Ha nincs megtérítve a fizetési kérelemben feltüntetett bérleti díj 24 órával a következő órakezdés előtt, az alkalom nem kerül megtartásra. 

🧩 Törtbérlet 
Ha előre látható, hogy hamarosan néhány hónapos szünet fog következő a közös munkában (pl. a nyári szünet során) vagy véget fog érni a készülés egy-két héten belül, akkor lehetőség van törtbérletet vásárolni. Ez azt jelenti, hogy a bérlet 1, 2, 3 vagy 4 tanórát fog tartalmazni attól függően, hogy mennyire van szükséged. Így nem marad a bérletből felhasználatlan alkalmad. 

✖️ Lemondási feltétel
👤 Egyéni óra esetén:
Az oktatónk fix időpontot beszél meg a diákkal, amit heti rendszerességgel tart meg. Az órakezdést megelőző 24 órán belül történő, diák/szülő általi lemondás esetén a bérletből egy alkalom felhasználódik. Ellenkező esetben, tehát ha a lemondás az órakezdés előtt legalább 24 órával történik meg, akkor megmarad a bérlet adott alkalma.
👥 Páros / kiscsoportos óra esetén:
- Ha egy tanuló vagy több tanuló nem tud részt venni a megtartott páros/csoportos órán, de van, aki igen, akkor az alkalmat digitálisan rögzítjük, és e-mailen elküldjük az órán vett feladatokkal együtt a hiányzó tanuló(k)nak, így nem fog(nak) elmaradni a többiektől. Ebben az esetben a lemondás időpontjától függetlenül felhasznált alkalomként fogjuk számon tartani.
- Ha egyik tanuló sem tud részt venni az órán, abban az esetben az egyéni óra lemondási feltételei érvényesülnek a tanulókra.