Csapp Orsolya

Az ELTE-n végeztem matematika- és fizikatanárként. 2019 óta tanítok a Kossuth Lajos Gimnáziumban (XX. kerület), ahol németül és magyarul tartok matematika- és fizikaórákat. Szakmai gyakorlataimat az ELTE Radnótiban és az ELTE Apáczaiban szereztem. Képesítésem általános iskolásokra és középiskolásokra egyaránt vonatkozik, mindkét korosztályt nagyon szeretem tanítani, könnyen megtalálom a tanulókkal a közös hangot.

Rengeteg diákot készítettem már fel sikeresen a központi felvételire. Az írásbeli vizsgára jól felépített, ugyanakkor egyénre szabott tanmenettel készülünk. Mire a felvételi napja elérkezik, a tanulónak már nagy rutinja lesz a feladatok megoldásában. Sok szóbeli vizsgát is levezettem már, így kifejezetten ismerem, hogy a gimnáziumba készülő diákok mire számíthatnak a szóbeli megmérettetésen, ennek teljesítésére megfelelő gyakorlatokkal, módszerekkel képzem őket.

Közép és emelt szintű érettségire való felkészítésben is nagy tapasztalatom van. Gimnáziumban tanító tanárként számos osztályt segítettem hozzá, hogy kiváló eredményeket érjenek el az érettségin. Fakultációs osztályokat is tanítok matematikából és fizikából.

Szeretem a játékos tanulást és keresem a módszereket arra, hogy mindenki meglássa, milyen szép a matematika és élvezetes tantárgy legyen a "mumusból". Óráim barátságos légkörben zajlanak.