Fábry Pál

Több, mint négy éve tartok magánórákat kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A gamifikáció segítségével készítem fel azokat a tanulókat, akik kevésbé humán beállítottságúak, vagyis az órák jelentős részét nyelvtani és irodalmi játékok megoldásával, végigjátszásával töltjük el, így a szárazabb, memorizálós részfolyamatok mellett az eredményes tanulás szerves része az iskolából ismert tanulásra kevésbé emlékeztető, élvezetes játék is.

Diákjaim egy részével az éppen számukra aktuális tananyagot dolgozzuk fel, másokkal érettségire készülünk, de a legtöbb tapasztalatom a központi felvételire való felkészítéssel kapcsolatban van, mivel ilyesfajta korrepetációra merült fel eddig a leggyakrabban igény.

Az ELTE-n végeztem, egy időben a tudományos munkára koncentráltam, amely időszaknak eredménye egy OTDK különdíj volt, időközben azonban annyira megszerettem a tanítást, hogy most már energiám és időm nagy részét is a magántanítványaim oktatására szánom.

Diákjaimtól érkezett ajánlások

"Gyermekem heti szinten járt a kurzusra, és ezalatt olyan kiválóan felkészítette őt Ádám és Pali a 8.-os központi felvételire, hogy az első helyen megjelölt iskolába vették fel. Nagyon hálásak vagyunk, csak ajánlani tudom a kurzust! Az órákon sok játékos feladattal motiválták a fiamat, mindig örömmel számolt be az alkalmakról. :) " (Anna)

"A fiam 8. osztályos és nem éppen humán beállítottságú, ez meglátszott a 6. osztályban írt felvételijén is.. Utána döntöttük el, hogy egy magántanárt keresünk neki. Pali készítette fel a fiamat a felvételire, ahol most 42 pontot szerzett, ez fantasztikus eredmény! Rugalmas, készséges, nagyon felkészült tanár, aki nem csak a felvételiben, de a mindennapi tanulásban is sokat segített, így max pontot is visz a fiam tovább:) Mindenkinek csak ajánlani tudom!" (Misi)

"A fiammal a Covid online oktatás idején kezdett tanulni Pali. Korábban több tanárt is kipróbáltunk, de ő volt az egyetlen akivel szívesen tanult a fiam. Jól magyaráz, világosan, érthetően adja át a bonyolultabb nyelvtani anyagot is. A középiskolai felkészítésben is sokat segített, lelkiismeretes, pontos, jó tanár. Mindenkinek ajánlani tudom!" (Márk)