Nyári időszak

Kedves Tanárok!

A következő néhány sor egy kis segítséget fog nyújtani a második félévről (2024.01-06.23.) a nyári időszakra való átállásban (2024.06.24.-08.31.).

A táblázatodban egy új "fület" fogsz találni a nyári szünetre vonatkozóan, melyet Órarend (Nyári szünet) néven fogsz megtalálni.

Kérlek jelöld be rajta narancssárga színnel, hogy mely időpontok a legtökéletesebbek számodra a nyári szünetben a tanításra, sárga színnel pedig azokat, amelyek megoldhatóak számodra, de nem a legtökéletesebbek. 

A következő lépésként add meg, hogy a nyári szünetben maximum hány alkalmat tudnál vállalni egy héten. Ezt a Maximális alkalmak számához írd be. Ha esetleg lenne már a SuliCentertől diákod, aki a nyári szünetben is vesz tőled órákat, azt is vedd hozzá. 

A Meglévő alkalmak száma részhez és a Fennmaradt alkalmak száma részhez kérlek ne írj semmit, ezt a rendszer automatikusan fogja kiszámolni neked.

Ha vannak meglévő diákjaid, akkor a szülőkkel kellene egyeztetni, hogy szeretnék-e folytatni a készülést a nyári szünetben, és ha igen, akkor a szokásos időpontban-e vagy új időpontban. A lefixált órákat kérlek írd be a táblázatba.

Miután ezzel megvagy, megköszönöm, ha rám írsz, hogy készen áll a nyári időszakra szóló táblázat! 💝

Ezután én igyekszem feltölteni az órarendedet minél inkább az igényeidnek megfelelően. Azt meg kell azért jegyezni, hogy a nyári szünetben vissza szokott esni a kereslet, ilyenkor kevesebben igénylik a képzést, de szeptembertől nagyon sok diák fog érkezni hozzánk, így számítunk rád az őszi szünettől is!