Próbafelvételi - 2024. 01. 06. 


Időpont: 2024.01.06. (szombat) 10:30-14:30

10:30-11:15 magyar felvételi feladatlap megírása
11:30-12:15 matek felvételi feladatlap megírása
12:30-13:25 egyik feladatlap ellenőrzése
13:30-14:30 másik feladatlap ellenőrzése
A termek szabadok számunkra 10:00-15:00 között, tehát ha valaki előbb érkezne / később távozna, semmi gond, mi ott leszünk végig.


Évfolyam: 6.-os / 8.-os tanulók számára
Hatodikos és nyolcadikos tanulók számára rendezünk próbafelvételit a központi felvételi feladatlapok mintájára, majd megbeszéljük annak feladatait a diákokkal.

Helyszín: Pannon Kincstár (1056 Budapest, Váci u. 47.)
Megközelíthetőség: V. kerület, Váci utca és Irányi utca sarkától 50 méterre, a Ferenciek terétől mindössze 1 perc sétára.
Az épületbe belépve a lépcsővel szembeni kijelzőn fel lesz tüntetve
az esemény neve: SuliCenter (Boda Ádám) - Próbafelvételi.

Próbafelvételi menete:
Az első 45 percben megírják a tanulók a magyar felvételit, utána egy kis szünet következik, majd újabb 45 percet kapnak a matek felvételire. Az ezt követő időben közösen ellenőrizzük a matekot és a magyart, majd végigmegyünk az egyes feladatokon, megbeszéljük, hogy melyiknél mi lett volna a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás. Mindeközben kitérünk több olyan trükkre, amikkel időt lehet spórolni és hatékonyabb felvételit lehet írni. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, aggodalmakat is. A 4 óra alatt figyelünk, hogy kisebb szünetek mindig legyenek beépítve.

Rágcsálnivalóról és üdítőről gondoskodunk. 😉👌

A matek és magyar rész csak egyben igényelhető, külön nem.

Ár: 15.000 ft. a teljes alkalom (4 óra)
Az űrlap beküldését követően ki fogunk állítani egy digitális számlát a megadott e-mail címre, aminek befizetése után küldünk egy e-mailt a sikeres regisztrációról, ezután részt vehet a tanuló a január 6-án megrendezésre kerülő próbafelvételin.

Miért érdemes részt venni a próbavizsgán?

Vizsgatapasztalat

A valódi megmérettetés előtt a tanulóknak lehetőségük lesz átélni egy vizsgaszituációt, megtapasztalni annak hangulatát.

Időbeosztás elsajátítása

A központi felvételin nagyon fontos az időfaktor. Ahogy az éles helyzetben, nálunk is 45-45 perc áll majd a diákok rendelkezésére, akik így rutint szerezhetnek az idejük megfelelő beosztásában.

Feladatgyakorlás

Jó gyakorlási lehetőséget nyújtunk: az eddigi felvételikhez nagyon hasonló feladatokkal készülünk, amikkel a tanulók még nem találkozhattak, hiszen mi állítjuk össze a próbafelvételiket.

Stressz csökkentése

Mire eljön a valódi vizsga időpontja remélhetőleg a próbavizsga tapasztalata a stressz enyhítésében is segíteni fogja a tanulókat.

Készülési ütemterv felállítása

A tanulók látni fogják, hogy két héttel a felvételi előtt nagyjából hogyan állnak, és mennyi időt és energiát kell beletenniük a kívánt cél eléréséhez.