Kurzusok - Érettségi előkészítő kurzus

Egyik fő területünk az érettségire való felkészítés. Matekból, magyarból, történelemből, angolból, németből, franciából, fizikából és énekből van lehetőség nálunk készülni közép vagy emelt szintű érettségire. Lehet egyéni oktatásra jelentkezni (tehát amikor egy diákkal foglalkozik egy tanár), de a két fős (vagy a 3-4 fős, kiscsoportos) órák is ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni, hiszen a tanulók itt egymást motiválják, és közösen dolgoznak.

 A kurzusok online zajlanak, egy alkalom 50 percet vesz igénybe. 


Hogyan indul el egy páros kurzus?

Hozz egy barátot!

Hozz magaddal egy ismerőst (osztálytársat, barátot stb.)! Egy online teszt kitöltetésével ellenőrizzük, hogy hasonló szinten vagytok-e, majd ezután keresünk egy közös időpontot.

Csatlakozz egy diákhoz!

Iratkozz fel egy kurzusra, majd egy  online teszt kitöltése után egy hasonló tudásszintű diákkal összeállítunk. Végül kiválasztunk egy olyan időpontot közösen, ami mindenkinek megfelel.


Mire lehet számítani az órákon?

A kurzus alkalmain elsősorban érettségi feladatlapokat oldunk meg, hogy minél jobban rutinszerűvé váljon a feladatelsajátítás.

Ha valakinek valamilyen feladattípus nem megy, akkor arra kitérünk, és kap külön házit is belőle a tanuló. Házi feladat mindig szokott lenni, az elején kevesebb, közeledve az érettségihez felé egyre több, a végén teljes feladatsorokat kell majd otthon is megoldani. 

Az órákat Skype-on vagy Discordon szoktuk tartani. 

Jelentkezek a kurzusra!