Boda Ádám

Matektanár

Tavaly (2021-ben) végeztem az ELTE-n tanárszakon, hét éve tanítok magántanárként, az elmúlt két évben pedig különböző intézményekben szereztem iskolai szakmai gyakorlatot (ELTE Radnóti / ELTE Trefort / Deák Diák Általános Iskola). Szakmailag magas színvonalú, ugyanakkor hangulatos, izgalmas órákat tartok a diákjaim szerint, a fő területem a központi felvételire való felkészítés. Hat éves szakmai gyakorlatom során rengeteg általános iskolás diákot készítettem fel a felvételire, akikkel közösen sikerült a kitűzött célt elérnünk. Mai napig szívesen térnek vissza hozzám a gimnáziumból, ha segítségre van szükségük.

Szakterületem a játékosítás (gamifikáció), szakdolgozatomat is az oktatás játékosításából írtam. Mindig is az érdekelt, hogy hogyan lehet azt elérni, hogy olyan élvezettel mélyüljön el a diák a tanulásban, mint ahogy elmerül egy számítógépes játékban vagy a telefonjában, és megszűnik körülötte a tér és idő. Véleményem szerint jó módszer erre a gamifikáció. Az évek során szerzett tapasztalataimat erről beemeltem a kurzusokba is, hogy még hatékonyabb legyen a képzésünk.  


Fábry Pál

Magyartanár

Az ELTE-n tanultam magyar irodalmat és nyelvtant, igyekeztem részt venni a tudományos munkában, egyik műelemzésemmel OTDK különdíjat is nyertem. Az egyetemi éveim végén kezdtem el magántanítással foglalkozni, abszolváció után pedig lehetőségem nyílt arra, hogy még inkább elmélyedjek a tanításban. Diákjaim egy részével az iskolában tanult aktuális anyagot dolgozzuk fel, másokkal érettségire készülünk, de a legtöbb tapasztalatom a központi felvételire való felkészítéssel kapcsolatban van, mivel ilyesfajta korrepetációra merült fel eddig a leggyakrabban igény.


Rólunk írták

"Gyermekem heti szinten járt a kurzusra, és ezalatt olyan kiválóan felkészítette őt Ádám és Pali a 8.-os központi felvételire, hogy az első helyen megjelölt iskolába vették fel. Nagyon hálásak vagyunk, csak ajánlani tudom a kurzust! Az órákon sok játékos feladattal motiválták a fiamat, mindig örömmel számolt be az alkalmakról. :) " (Anna)

"Mindkét fiam Ádámmal készült fel a központi felvételikre. Fel is vették őket egy 6. osztályos és egy 4. osztályos gimnáziumba. Ezen kívül évközben is tanította őket. Nagyon szeretik. Fiatalos és jó kedvű órákat tart tele modern technikával. Csak ajánlani tudom mindenkinek Ádámot! " (Anti és Vince)

"A fiam 8. osztályos és nem éppen humán beállítottságú, ez meglátszott a 6. osztályban írt felvételijén is.. Utána döntöttük el, hogy egy magántanárt keresünk neki. Egy ismerősöm ajánlotta Palit, aki a meetnlearn honlapon találta őt. Pali készítette fel a fiamat a felvételire, ahol most 42 pontot szerzett, ez fantasztikus eredmény! Rugalmas, készséges, nagyon felkészült tanár, aki nem csak a felvételiben, de a mindennapi tanulásban is sokat segített, így max pontot is visz a fiam tovább:) Mindenkinek csak ajánlani tudom!" (Misi)

"Ádám az elmúlt 3 év során két gyermekünket készítette fel a nyolcadikos magyar és matematika központi felvételire. Mindketten az általuk első helyen megjelölt gimnáziumba nyertek felvételt. A felkészülés során gyakran olyan kérdések is szóba kerültek, amire az iskolában nem jutott elég idő kitérni. A páros órákon a gyerekek bátran kérdeztek, így hamar fény derült az esetleges hiányosságokra. Az órák egyénre szabottan, általában iskola után, a késő délutáni órákban voltak megtartva, de a jó hangulatnak és a sok játékos feladatnak köszönhetően a gyerekek rendkívül lelkesek voltak. Hálásan köszönjük Ádámnak a nagyszerű felkészítést!" (Sári)

"A fiammal a Covid online oktatás idején kezdett tanulni Pali. Korábban több tanárt is kipróbáltunk, de ő volt az egyetlen akivel szívesen tanult a fiam. Jól magyaráz, világosan, érthetően adja át a bonyolultabb nyelvtani anyagot is. A középiskolai felkészítésben is sokat segített, lelkiismeretes, pontos, jó tanár. Mindenkinek ajánlani tudom!" (Márk)

"Jó szívvel ajánlom Ádámot, mert nekünk nagy segítségünkre volt a matek felvételi megírásában. Gyermekem szívesen tanult nála, az órák jó hangulatban, mégis fegyemezett rendben folytak. Ádám pontos, megbízható és igazán jó tippjei vannak a felvéleli írásra." (Marci)