Szántó Klaudia

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karán végeztem, matematika műveltségterületen. Több mint 8 év pedagógiai tapasztalattal rendelkezem, amelynek során dolgoztam tanítóként (alsó és felső tagozaton), mentális aritmetika tanárként, tartottam felzárkóztató és tehetséggondozó órákat egyaránt. Jelenleg e-learning tananyagok készítésével, komplex mozgásterápiával, felvételi felkészítéssel, valamint készség- és képességfejlesztéssel foglalkozom. Kiemelten fontosnak tartom az önfejlesztést, ezért gyakran veszek részt pedagógiai képzéseken.

Hiszem, hogy a tanulásnak nem kell kényszernek lennie. Óráimat igyekszem minél változatosabbá tenni, nagy hangsúlyt fektetek a játékosságra és az interaktivitásra, figyelembe véve a korosztály és a gyermek egyéni igényeit. A tematikus, olykor vetélkedő, társasjáték jellegű órák élményszerűvé teszik a tanulási és befogadási folyamatot, így a gyermekek könnyebben elérik a megfelelő motivációs szintet. Az online oktatás végtelen lehetőségeket nyújt a kitűzött célok eléréséhez.

Az óráim során kiemelt figyelmet fordítok a tanuló egyéni szükségleteire és képességeire, ami lehetővé teszi számára a személyre szabott fejlődést.

Miért ne lehetne egyszerű és örömteli a tanulás?